Статті

  • Дизайн інтер’єру в стилі лофт

    Лофт, це стиль інтер'єру, який ви можете любити чи ні, але ставитися до нього з байдужістю неможливо.

    На сьогоднішній день лофт все більше набуває популярності. Його використовують в квартирах з вільним плануванням, в приватних будинках, в кафе, ресторанах і т.д.

    Хто ж зараз воліє до данного стилю:

    - власники квартир з вільним плануванням воліють Лофт як бажаний стиль інтер'єру: просторі кімнати і високі стелі дозволяють повністю розкрити красу цього стилю.

    - молоді люди вважають лофт найкращим інтер'єром, в основному через те, що він підкреслює індивідуальність і, виглядає цікавим і нетривіальним.

    - творчі люди: лофт-квартира або галерея ідеально підходять для виставок художників, архітекторів різних презентацій.

    Читати далі

    Дизайн інтер’єру у скандинавському стилі

    Скандинавський стиль, як стиль дизайну інтер'єру, почав активно повертатися з 50-х років ХХ століття.

    Його гладкі лінії і нейтральна палітра залишаються поза часом і додають відчуття елегантності в будь-яке приміщення.

    Що таке скандинавський стиль?

    Створення скандинавського стилю, як правило, приписують Карлу Ларсону. Даний стиль поєднує в собі нейтральні кольори шведського, норвезького та датського пейзажів з випадковим старовинним видом.

    Довгі зими і відсутність природного світла в Скандинавії створили потребу в гладких і повітряних інтер'єрах, з максимальним проникненням сонячного світла.

    Читати далі

    Дизайн інтер’єру в сучасному стилі

    Дизайн приміщення в сучасному стилі, будь то спальня, офіс або цілий будинок, має на увазі використання найсучасніших і якісних матеріалів в сфері дизайну. До декору в цьому випадку застосовується зовсім інший підхід, його має бути якомога менше.

    Можна виділити 5 основних законів сучасного стилю.

    Закон 1. Простота і лаконічність форм. Хороший майстер завжди прагне позбутися зайвого у своєму мистецтві. Так роблять і сучасні дизайнери: форма не повинна затьмарювати зміст, адже все геніальне - просто.

    Читати далі

    Дизайн інтер’єру в стилі неокласики

    Неокласичний стиль - це елегантність і вишуканість. Цей стиль більш скромний і приглушений, ніж помітний прояв багатства, яке випромінювала епоха рококо кінця 1700-х років.

    Елегантні лінії і концепція розкоші менш величні, ніж більш помітний попередник. Англійський архітектор Роберт Адам зіграв важливу роль в прийнятті різних елементів західної архітектури та інтерпретації цих різних культур в новий стиль з римської і грецької архітектур. У сучасну епоху неокласичні інтер'єри полюбилися за свою вічну елегантність. Тут ми представляємо найбільш важливі особливості цього стилю і пов'язаного з ним способу життя.

    Читати далі
    1 2

      Залиште заявку